SEND TØJ TIL GRÆKENLAND

red

Borups Højskole tror de på fællesskabet. Derfor har højskolen valgt at bakke op om 100procentnødhjælps arbejde, hvor de i øjeblikket er i gang med at indsamle tøj til kvinder, mænd og børn i græske flygtningelejre.

Derfor slår Borups i uge 45 dørene op og med åbne arme, store smil og hjerterum for at tage imod dit aflagte vintertøj, dine sweatre, gummistøvler med mere i en god sags tjeneste. Højskolen sorterer tøjet, så det er nemt at dele ud i Grækenland.

Tøjet vil mandag d. 14 blive kørt i ekspresfart ned til de græske flygtningelejre, hvor alt for mange børn og voksne sidder og fryser. Om en måned falder temperaturen til samme niveau, som det er her i Danmark, lige nu. Der er derfor hårdt brug for hjælpen.
Borups Højskole ligger centralt i København – Frederiksholms Kanal 24, 1220 København K og har åbent mandag til fredag fra kl. 9 – 21 (fredag holder de endnu længere åben), så du nemt kan aflevere dit tøj.

Onsdag, torsdag og fredag bliver der sorteret tøj fra kl. 9 – 21. Kom forbi og vær med. Det er nemt og en hyggelig måde at møde nye mennesker på.
Fredag vil højskolen slutte hele den store indsamling af med hyggelig livemusik, kaffe, kage og andet godt.

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi med tøjet, så lav en indsamling på din arbejdsplads, skole, uddannelse, forening eller institution. Informer gerne 100procentnødhjælp om jeres indsamling, så kommer de forbi og henter det indsamlede tøj efter aftale. Organisationen laver ligeledes workshops i tøjsortering. Skriv til Andreas Engholm på 51928199 eller varme2016@gmail.com.

Kom glad til Borups Højskole – du vil ikke fortryde det. Nødhjælpsarbejdet er nemt, sjovt og virkelig vigtigt.

Videoen du ser er lavet med en helt almindelig iPhone. Du kan også optage film og sende dem til Altivisten til bidrag@altivisten.dk. Har du brug for hjælp og inspiration til redigering, så kan vi sende dig en guide.