Vær med til at skabe et økosamfund

green

Mød Grobund – en forening med en vision og en drøm om at skabe et bæredygtigt produktionsfællesskab og økosamfund i Ebeltoft. De ønsker at skabe grobund for vidensdeling, der kan give nye perspektiver og inspiration til et liv med mere frihed, bæredygtighed og livsglæde.

Rammen for projekt er den tidligere stålfabrik Tata Steel nær færgehavnen i Ebeltoft plus 21 hektar omkringliggende jord. Planen er, at fabrikken vil komme til at huse alverdens virksomheder med kreativitet, drive og god vilje. Den omkringliggende jord vil blive brugt til bosættelse.

Før drømmen kan gå i opfyldelse skal Grobund samle 100 mennesker, der sammen køber fabrikken og jorden via en fond.

Har idéen tændt en gnist i dig? Så kan du læse mere om Grobund-projektet på Grobund.org eller komme til informations- og opstartsmøde d. 5. november.

Grobund opfordrer neden for til tre handlinger, der alle handler om, hvordan du kan være med. De håber, at du vil læse mere om dem og Landsorganisationen for Økosamfund (LØS). De holder et opstartsmøde, hvor du er mere end velkommen til at deltage. Grobund slår også et slag for andre økosamfund, som du kan læse om og tilmelde dig